Team We Love Styling

Styling is onze Missie

Het neerzetten van een intense beleving met de juiste sfeer. Wij zorgen graag voor die persoonlijke touch. Onze kracht is het meedenken in mogelijkheden en gaan voor een uniek en authentiek resultaat. Wij willen dat jij en je gasten zich speciaal voelen. Met onze persoonlijke benadering en creativiteit weten wij hoe we dat gevoel kunnen creƫren. Als team van We Love Styling leveren keer op keer maatwerk aan jouw bruiloft of event.

Delia; Het is voor mij een bijzonder en bevoorrecht gevoel om deel uit te mogen maken van een belangrijk moment in iemands leven. Van nature hou ik ervan alles in goede banen te leiden en de juiste contacten samen te brengen. Als styliste in de bruidsmode heb ik tevens de nodige ervaring en connecties in de branche.

Linda; Dit werk is nog leuker dan het lijkt. De creativiteit en de reactie van klanten zijn echt mijn drive. Mijn achtergrond als eventmanager komt ook zeker van pas. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar trends en gaat regelmatig mijn eigen interieur op de schop.

Werkwijze & Prijzen

Address

We Love Styling
www.welovestyling.com

Phone

+31627825182